logo-OK-PiQNiQ-new_edited.png
FINE FRESH FOOD
Est. 2016

infos

mapa & qui som

ALS 2 LLOCS "PIQNIQ"

Des de 2016 al centre antic de Ciutadella de Menorca / Des de 2019 a la urbanització Los Deflines a Cala'n Blanes.

TEMPORADA 2020

- "Piqniq Ciutadella", en el casco antiguo de Ciutadella de Menorca, está abierto con servicio a domicilio & "take away" 
por la mañana, hasta las 15:30. CERRADO MARTES

- "Piqniq Delfines", en Cala'n Blanes, tancat fins 2021 ;-)

Este año muy peculiar, todo va cambiando y intentamos adaptarnos a la situación... ¡Síguenos en Instragram para enterarte de todo al instante!

LA NOSTRA HISTÒRIA

El 2015, començà una nova vida a Menorca.

Hola! Som en Franck i na Valérie. Vols conèixer-nos millor?

Franck: "A finals dels anys vuitanta, vaig estudiar hosteleria i restauració a l'escola de Toulouse. El meu primer treball va ser en el món de l'hostaleria de luxe a la Costa d'Atzur, després vaig passar tretze anys a St Martin (una illa de Carib), Miami i Andorra, abans de tornar al meu lloc de naixement, sempre creant a restaurants de menjar elaborat i saborós amb servei atent a sala (meva primera professió)."

Valérie: "Estudio comunicació i disseny gràfic en una escola d'Expressió Visual a Toulouse (també!). El 1995, creo el meu estudi de comunicació, que existirà durant 20 anys. El 2006, simultàniament, em llicencio en Turisme per començar un canvi de vida, a llarg termini. El 2012 em converteixo en restauradora amb el suport professional d’en Franck i decidim crear un restaurant junts a la petita ciutat on vivim."

El 2015 vam vendre el restaurant que teníem al sud-oest de França, entre Toulouse i Albi, per viure i crear una nova aventura personal i laboral a l'illa de Menorca.

Havent passat l'hivern preparant els nostres picnics per excursions al "Camí de Cavalls", trobem la idea del nostre concepte únic ;-)

La paraula "pique-nique" té una pronunciació una mica particular si no ets francès. Així que vam triar "piqniq" per mantenir aquest toc francès i posar-ho fàcil a persones de totes les nacionalitats.

•Piqniq ciutadella

Take away & Delivery

Carrer Seminari 10

07760 Ciutadella de Menorca

HORARI

TANCAT fins 2021

Piqniq DelFines

Take away & Terraza

(sense servicio a la taula)

Avenidad Los Delfines 7

07760 Cala'n Blanes

 

TANCAT:

fins 2021!

CONTACTe

 

info@piqniq.es

Tel: 971 482 354

WhatsApp: 682 864 183

www.piqniq.es

 

  • Apoya nos con tu recomendación en TripAdvisor

©2020 -V. Dursent / Binimarsent SL.             Aviso legal