top of page
logo-OK-PiQNiQ-new_edited.png
FINE FRESH FOOD
Est. 2016

infos

mapa & qui som
PORTABLE
IMG_4441.JPG

On som?

Des de 2016, al centre antic de Ciutadella de Menorca.

TEMPORADA 6 / piqniq 2021:

- "Piqniq Ciutadella", ¡cambiamos de local! En el casco antiguo de Ciutadella de Menorca (enfrente de la Caixabank y del centro cultural). Apertura de una tienda más grande "take away": autoservicio si tienes prisa ;-), pedido a la barra, café y bebidas, delicatessen...

Te proponemos "Click & Collect" por Internet + "Call & Collect" por Whatsapp o teléfono fijo.

Por el segundo año, tenemos que tomar en cuenta las mesuras anti-covid. Todo va cambiando y intentamos adaptarnos a la situación... ¡Síguenos en Instragram para enterarte de todo al instante!

LA NOSTRA HISTÒRIA

El 2015, començà una nova vida a Menorca.

Hola! Som en Franck i na Valérie. Vols conèixer-nos millor?

Franck: "A finals dels anys vuitanta, vaig estudiar hosteleria i restauració a l'escola de Toulouse. El meu primer treball va ser en el món de l'hostaleria de luxe a la Costa d'Atzur, després vaig passar tretze anys a St Martin (una illa de Carib), Miami i Andorra, abans de tornar al meu lloc de naixement, sempre creant a restaurants de menjar elaborat i saborós amb servei atent a sala (meva primera professió)."

Valérie: "Estudio comunicació i disseny gràfic en una escola d'Expressió Visual a Toulouse (també!). El 1995, creo el meu estudi de comunicació, que existirà durant 20 anys. El 2006, simultàniament, em llicencio en Turisme per començar un canvi de vida, a llarg termini. El 2012 em converteixo en restauradora amb el suport professional d’en Franck i decidim crear un restaurant junts a la petita ciutat on vivim."

El 2015 vam vendre el restaurant que teníem al sud-oest de França, entre Toulouse i Albi, per viure i crear una nova aventura personal i laboral a l'illa de Menorca.

Havent passat l'hivern preparant els nostres picnics per excursions al "Camí de Cavalls", trobem la idea del nostre concepte únic ;-)

La paraula "pique-nique" té una pronunciació una mica particular si no ets francès. Així que vam triar "piqniq" per mantenir aquest toc francès i posar-ho fàcil a persones de totes les nacionalitats.

bottom of page