top of page
logo-OK-PiQNiQ-new_edited.png
FINE FRESH FOOD
Est. 2016

infos

mapa & qui som
PORTABLE
IMG_4441.JPG

On som?

Des de 2016, al centre antic de Ciutadella de Menorca.

TEMPORADA 9 / piqniq 2024:

El nostre local es troba al nucli antic de Ciutadella de Menorca , davant de la Caixabank i del centre cultural, Carrer des Seminari, n°10 . És una botiga "Take away": nevera en autoservei si tens pressa ;-), demanat a la barra per als sandvitxos i plats calents, cafè i begudes, delicatessen, productes locals i espai "regals"... També es pot aprofitar els nostres productes al local, amb l'accés gratis al nostre WIFI #cototowifi ​

(Atenció, no tenim bany!)

Trieu el "Click & Collect" per Internet o "Call & Collect" per Whatsapp, i estalvia temps!

Amb això, tens prioritat per passar per caixa, no has de fer fila ;-)
Reserva la teva motxilla-nevera per mantenir el teu pícnic fresc durant l'excursió. Sí, sí... te la prestem!! només hi ha una fiança de 50 euros que et tornem en tornar. També venem bosses de gel.

Fora de carta, et proposem especialitats del dia (plats, focaccia, sopes, postres...)

Segueix-nos a Instragram per assabentar-te de tot a l'instant!

LA NOSTRA HISTÒRIA

El 2015, començà una nova vida a Menorca.

Hola! Som en Franck i na Valérie. Vols conèixer-nos millor?

Franck: "A finals dels anys vuitanta, vaig estudiar hosteleria i restauració a l'escola de Toulouse. El meu primer treball va ser en el món de l'hostaleria de luxe a la Costa d'Atzur, després vaig passar tretze anys a St Martin (una illa de Carib), Miami i Andorra, abans de tornar al meu lloc de naixement, sempre creant a restaurants de menjar elaborat i saborós amb servei atent a sala (meva primera professió)."

Valérie: "Estudio comunicació i disseny gràfic en una escola d'Expressió Visual a Toulouse (també!). El 1995, creo el meu estudi de comunicació, que existirà durant 20 anys. El 2006, simultàniament, em llicencio en Turisme per començar un canvi de vida, a llarg termini. El 2012 em converteixo en restauradora amb el suport professional d’en Franck i decidim crear un restaurant junts a la petita ciutat on vivim."

El 2015 vam vendre el restaurant que teníem al sud-oest de França, entre Toulouse i Albi, per viure i crear una nova aventura personal i laboral a l'illa de Menorca.

Havent passat l'hivern preparant els nostres picnics per excursions al "Camí de Cavalls", trobem la idea del nostre concepte únic ;-)

La paraula "pique-nique" té una pronunciació una mica particular si no ets francès. Així que vam triar "piqniq" per mantenir aquest toc francès i posar-ho fàcil a persones de totes les nacionalitats.

bottom of page